Skip to main content

10 godina Securitas Avijacije

Securitas Hrvatska Avijacija proslavila je velikih 10 godina uspješnog poslovanja u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

Published
11 travnja 2024 09:30

Danas smo u VIP salonu MZLZ-a prigodno obilježili ovu važnu obljetnicu te smo imali priliku čuti kako je započela naša suradnja i prerasla u čvrsto partnerstvo koje uvelike doprinosi sigurnosti, ali i zadovoljstvu putnika u zračnom prometu. Događaju su prisustvovali član Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb David Gabelica, načelnik Uprave za granicu MUP-a Zoran Ničeno, voditelj Ureda za zaštitu zračnog prometa Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo Zvonko Šimašek, državni tajnik Ministarstva prometa i infratsrukture Tomislav Mihotić te švedska veleposlanica gđa Anna Boda.

"Pokazalo se da je sigurnost na visokoj razini i da imamo Securitas, partnera s kojim dobro surađujemo“, naglasio je Zoran Ničeno iz MUP-a, dok je David Gabelica iz MZLZ-a istaknuo kako je Securitasov Smart Line, automatizirana linija, donijela veliku pozitivnu promjenu i ubrzala nekoliko puta pregled putnika i ručne prtljage.

Naše kolegice i kolege, RTG operateri, za svoj predani rad tijekom ovih 10 godina primili su posebnu zahvalu i prigodne nagrade od Ivana Ročića, direktora avijacije i prodaje Securitasa. Predsjednik uprave Ivan Funčić čestitao je zaposlenicima istaknuvši da se raduje novim obljetnicama.

Hvala našim partnerima iz MZLZ-a na uspješnoj i produktivnoj suradnji u proteklih 10 godina koja svakim danom pridonosi zajedničkom cilju - sigurnosti putnika te same zračne luke i letova.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.