Skip to main content

Čuvali smo AIRVG 2024!

Treći Aeromiting AIRVG 2024 održan je 11. svibnja na starom terminalu Zračne luke dr. Franjo Tuđman, a o sigurnosti 10 000 posjetitelja i cijelog događanja brinulo je 65 naših kolegica i kolega.

Published
13 svibnja 2024 11:05

O sigurnosti 10 000 posjetitelja i cijelog događanja brinulo je 65 naših kolegica i kolega te su ovaj zahtijevan zadatak, radi razgraničenja sa zračnom stranom aerodroma za koju vrijede visoki standardi zaštite zračnog prometa, obavili na najvišoj profesionalnoj razini na čemu im čestitamo!

Treći Aeromiting AIRVG 2024 održan je 11. svibnja na starom terminalu Zračne luke dr. Franjo Tuđman te su zaljubljenici u avijaciju i letenje uživali u akrobatskom letu Krila Oluje, programu aviona Zlin 242L, helikopterskoj simulaciji spašavanja pilota iz neprijateljskog područja te zajedničkom nastupu MIG-a i Rafaela koji je oduševio najmlađe posjetitelje.

Zrakoplovnu manifestaciju organizirali su Grad Velika Gorica i Međunarodna zračna luka Zagreb uz potporu Ministarstva obrane RH i pod pokroviteljstvom Vlade. Naše je ekipa primila posebne pohvale od strane Grada Velika Gorica, kao i direktora marketinga MZLZ-a Hrvoja Bradice te je najavljena suradnja i na sljedećem mitingu u svibnju 2025.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.