Zaposlenik godine

Izabran je zaposlenik 2014. godine

26. ožujka 2015.

Na redovnom sastanku menadžmenta održanom 26. ožujka 2015., imenovan je zaposlenik 2014. godine. Nakon kontinuiranih izbora za zaposlenike mjeseca, pred izbornom komisijom našao se zahtjevan zadatak, odabrati najboljeg između 30 izvrsnih kandidata. Zaposlenikom 2014. godine izabran je zaštitar Šimo Čulić.

Biti zaposlenik godine znači pokazati poseban interes za svoje dužnosti, izaći iz okvira svakodnevnih radnih zadataka, istaknuti se svojim radom i stvarati veću vrijednost za klijente. Pri odabiru zaposlenika godine, izborna komisija uzimala je u obzir važnost i težinu određenog događaja zbog kojeg se kandidat istaknuo, dodatni angažman na radnom mjestu, stav prema obavljanju radnih zadataka, proaktivnost, zadovoljstvo i pohvale korisnika usluge, te odanost kompaniji.

Kolega Šimo Čulić ogledni je primjer odnosa zaposlenika prema svojim radnim obvezama, klijentu, kolegama na poslu i tvrtki u kojoj je zaposlen. Osim svakodnevnih ostvarivanja odličnih rezultata na svom radnom mjestu, Šimo Čulić istaknuo se i svojom reakcijom u sprečavanju pljačke u banci u kojoj radi. Za vrijeme radnog vremena kolege Šime Čulića, u banku je ušla osoba koja mu je nožem zaprijetila želeći izvršiti pljačku. Na zahtjev počinitelja da mu preda svoje oružje, kolega Šimo Čulić ga je predao, ali je prethodno neprimjetno izvadio okvir s mecima iz oružja. Nakon što je osoba pokušala pobjeći, Šimo Čulić ju je sustigao, savladao i zadržao do dolaska policije, te tako spriječio materijalnu štetu korisniku usluge. Kolega Šimo Čulić ističe se profesionalnošću i disciplinom na radnom mjestu, odnosom prema kolegama i nadređenima, a posebice prema klijentima koji ga izrazito cijene. Također, često je angažiran na štićenjima događanja za koja redovito dobiva pohvale korisnika.

Proglašenje zaposlenika godine odvilo se uz prisutnost svih direktora Securitas Hrvatske. Direktor Trpimir Lučić mu je uručio nagradu i zahvalu. Zaposlenik 2014. godine nagrađen je sa 7 dana ljetovanja u Istri sa svojom obitelji. Čestitamo kolegi Šimi Čuliću i želimo mu ugodan odmor!

Svi zaposlenici mjeseca bili su kandidirani za izbor zaposlenika godine: Jurica Juraković, Marijo Petričević, Alen Pavošević, Karla Brnad, Svedrag Vrdoljak, Terezija Kosić, Šimo Čulić, Ivan Grgić, Dejan Radić, Berislav Kozić, Nikolina Jakimenko, Božena Kovač, Marinko Pavlenić, Mirjana Knežević, Stojan Petrovski, Kristijan Božinović, Davor Svečnjak, Božidar Krnic, Željka Razum, Mate Orlović, Sava Tatalović, Nikola Viceban, Damir Đuretić, Danko Tatalović, Mario Pankas, Ivan Velikanović, Goran Zakarić, Ivan Ritonja, Silvestar Kos i Vanja Bojčetić.