Izabrali smo zaposlenicu 2018. godine

25. siječnja 2019.

Na godišnjem Sales treningu održanom u Splitu zaštitarka Milkica Žiga proglašena je najboljom zaposlenicom Securitasa Hrvatska za 2018. godinu.

Securitas Hrvatska prethodnu je godinu izabrala zaposlenike kvartala svake regije. Istaknuli su se po određenom događaju, dodatnom angažmanu, proaktivnosti i odanosti našoj kompaniji. Svi zaposlenici kvartala bili su nominirani za izbor zaposlenika godine, a to su: Renata Horvat, Stojan Petrovski, Ivica Marinić, Jurica Kokez, Mario Gorup, Mario Gregurić, Ante Knezović, Ronald Palaziol, Alen Bećirević, Matija Kverkvarić, Dragan Andrijević, Milkica Žiga i Dean Čolak.

Na trodnevnom prodajnom treningu Milkici Žigi je u nazočnosti menadžmenta Securitasa Hrvatska te 60 zaposlenika, koji su prisustvovali treningu, uručen ček od 5.000 kuna te statua Securitasova zaštitara s porukom našim zaposlenicima: Vi stvarate razliku. Nagradu je uručio predsjednik uprave Ivan Ročić, istaknuvši vrijednosti naše kolegice, ali i samog izbora. Uručivanju nagrade i posebnog priznanja pridružili su se i Đuro Miladin, Branch Manager u regiji Jug, koji je Milkicu Žigu i nominirao za ovu titulu, zatim Saša Vasilić, direktor regije Jug te Pero Kovačević, direktor regije Istok.

Milkica Žiga istaknula se kao vrijedna, odgovorna i vedra osoba, uvijek spremna pomoći svojim kolegama. Tijekom zimskog perioda radi u tjelesnoj zaštiti regije Istok, a ljetnu sezonu odrađuje kao RTG operater u zračnoj luci u regiji Jug, i to već četvrtu godinu. Milkica Žiga, odnosno „dobri duh radne sredine“, kako ju nazivaju kolege, osim poslova RTG operatera u zračnoj luci povremeno obavlja i posao voditelja grupe, također vrlo uspješno. Kolegica Žiga predano i profesionalno pristupa svom poslu, a sve to potvrđuju i njezini nadređeni iz regije Istok i regije Jug koji su izrazito ponosni na svoju kolegicu.