Izabrali smo zaposlenika 2019. godine

27. siječnja 2020.

Na godišnjem Team treningu u Osijeku zaštitar Ivica Čilaš proglašen je najboljim zaposlenikom Securitasa Hrvatska za 2019. godinu

Na trodnevnom Team treningu koji je okupio više od 100 zaposlenika Securitasa Hrvatska Ivici Čilašu nagradu je uručio predsjednik uprave Ivan Ročić. Uručivanju čeka i statue s porukom našim zaposlenicima Vi stvarate razliku pridružili su se i operativni direktor Ivan Funčić, direktor regije Sjever Dragan Bilušić te Branch Manager u regiji Sjever Šime Mamić.

Ivica Čilaš istaknuo se kada je pokazao snalažljivost i brzu reakciju te spriječio težu ozljedu kupca u trgovačkom centru kojeg štiti. Naime, kupac se nalazio na pokretnim stepenicama te se ozlijedio. Kolega Čilaš je u nekoliko sekundi dotrčao do stepenica i ugasio ih, čime je pokazao zavidnu razinu poznavanja naših operativnih rutina. Ovo nam je dobar pokazatelj kako se konstantnim edukacijama i primjenom uputa u praksi može postići iznimno visoka razina kvalitete rada, izjavio je Safety and Security Manager objekta na kojem je kolega Čilaš angažiran.

Dvanaest kandidata koji su kroz prethodnu godinu imenovani za zaposlenike kvartala te tako ušli u izbor za zaposlenika godine su: Almedin Šahinović, Goran Pavlović, Vladimir Bolješić, Ante Pelivan, Ante Jurišić, Tomislav Vodopija, Dejan Ivić, Ivica Čilaš, Dubravko Prevendar, Ivan Košara, Zoran Domazet i Željko Pađen. Svi oni svojim postupcima pokazuju da su vođeni Securitasovom svrhom: Mi pomažemo učiniti vaš svijet sigurnijim mjestom.