Lansiran je Securitas Future Lab

22. lipnja 2017.

Na web stranici naše korporacije lansiran je Securitas Future Lab, zasebna web stranica branda Securitas gdje će biti objavljivane kolekcije najboljih ideja i novih koncepata naše globalne organizacije.

Industrija zaštite i sigurnosti se mijenja, a usporedno s time i Securitas. Mijenjamo se kako bi bolje služili korisnicima naših usluga. Donosimo inovacije kako bi iskoristili tehnologiju na najbolji mogući način. To podrazumijeva otvaranje, predstavljanje naših inovacija vanjskom svijetu.

Zbog toga smo kreirali Securitas Future Lab, kolekciju naprednih razmišljanja i novih koncepata iz svakog kuta Securitasa. Neke od tih ideja već postoje, dok su druge još u fazi začetaka. Želimo podijeliti svoje ideje sa svijetom, našim partnerima i industrijom jer znamo da dobre ideje rastu kad se dijele s drugima i kad se o njima raspravlja.

Naša korporacija redovito će objavljivati nove ideje i priče na Future Lab stranici www.securitasfuturelab.com . Prijavite se za obavijesti i ne propustite vijesti „iz budućnosti".

Securitas je također u procesu lansiranja novog brand koncepta uz moderniji, odvažniji i živopisniji dizajn koji će biti implementiran u cijelom svijetu kroz nekoliko mjeseci.

Posjetite Securitas Future Lab na www.securitasfuturelab.com