Securitas Hrvatska na Adria Security Summitu u Šibeniku

2. listopada 2017.

Securitas Hrvatska sudjelovala je na Adria Security Summitu 2017, vodećem godišnjem događanju industrije sigurnosti Jadranske regije, koji se od 13. do 15. rujna 2017. održao u Solaris Resortu u Šibeniku.

Adria Security Summit okuplja više od 500 profesionalaca iz vodećih kompanija proizvođača, distributera, sistem-integratora, instalatera, konzultanata te krajnjih korisnika. Cilj Summita je povezivanje i razvoj regionalnog sigurnosnog tržišta.

Securitas Hrvatska bila je ponosni zlatni sponzor događanja. Sudionici Summita imali su priliku posjetiti naš štand u izložbenom prostoru na kojem smo, između ostalog, predstavili Securitas Communicator, sigurnosno rješenje za zaposlenike koji rade u okruženju bez prisutnosti drugih osoba. Uređaj se aktivira pritiskom na SOS tipku, glasovnim pozivom, udarom pri padu uređaja ili detekcijom kretanja, što smo uživo i demonstrirali. Osim ovog jedinstvenog sigurnosnog rješenja predstavili smo i mnoge druge najnovije proizvode i usluge našeg portfelja, poput Entervo sustava za upravljanje i nadzor parkirališta. Posjetitelji su mogli pogledati i prepoznatljivo vozilo Securitasove mobilne ekipe koje je bilo izloženo ispred konvencijskog centra.

Naša direktorica strateškog razvoja Gabrijela Jurica, održala je predavanje na temu Perimetarska zaštita naprednim tehnologijama te time istaknula važnost naprednih metoda zaštite u svijetu terorističkih napada i rastuće migracijske krize.