Securitas Hrvatska sudjelovala je na sajmu ASDA u Splitu

1. svibnja 2017.

Securitas Hrvatska sudjelovala je na Jadranskoj vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji ASDA (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference) koja se od 26. do 28. travnja 2017., održavala u Spaladium areni u Splitu.

Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja se po četvrti put održala u Splitu, u Spaladium areni od 26. do 28. travnja 2017. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Na ovogodišnjoj izložbi sudjelovao je 131 izlagač naoružanja, vojne opreme i drugih obrambeno-sigurnosnih proizvoda i usluga iz 22 zemlje među kojima 63 hrvatska izlagača. Izložbu su posjetila i izaslanstva tridesetak zemalja iz jugoistočne Europe, zapadne Europe, Azije, Euroazije, sjeverne Afrike i srednjeg istoka i Sjedinjenih Američkih Država, a kroz samu izložbu prošlo je oko 4000 posjetitelja iz 54 zemlje.

Među spomenuta 63 hrvatska izlagača bila je i Securitas Hrvatska. Na našem štandu posjetitelji su mogli upoznati najnoviju Sony visoko osjetljivu mrežnu kameru iznimno detaljnih videozapisa u boji, čak i tijekom noći te sličnim ekstremnim rasvjetnim okruženjima. Sony kameru postavili smo u zamračenu kutiju s nekoliko šarenih predmeta. Posjetitelji štanda pratili su njezin bistri prikaz na vanjskom monitoru. Postavljena je i kamera MV serije proizvođača Flir za termalno noćno snimanje za morske primjene na velikim udaljenostima, koja je zbog svog impresivnog dizajna i veličine privukla veliku pažnju. Također smo izložili metal detektorska vrata proizvođača Garrett te rendgenski uređaj proizvođača Astrophysics koji je manji u odnosu na standardnu veličinu rendgenskih uređaja i ističe se višeenergetskim prikazom slike u 6 boja. Predstavili smo i ostale proizvode i usluge Securitasa Hrvatska.