Securitas Hrvatska sudjelovala na poslovnoj utrci B2B RUN u Splitu

11. svibnja 2018.

Trkački tim Securitasa Hrvatska priključio se ovogodišnjoj B2B RUN utrci u Splitu te uspješno istrčao 5 kilometara dugu stazu.

B2B RUN je poslovna utrka namijenjena zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Republike Hrvatske. Predstavlja jedan od alata za unaprjeđenje poslovne kulture koji pospješuje međusobnu komunikaciju zaposlenika te stvara osjećaj zadovoljstva i pripadnosti. Cilj organizatora utrke, ali i nas kao sudionika jest potaknuti ljude da budu aktivni te da imaju zdrave životne navike. Na utrci je sudjelovalo 560 trkača iz 39 hrvatskih tvrtki.

Sportskog i timskog duha te pozitivne energije nije nedostajalo. Zato nam je iznimno drago što su naši trkači bili dio najpopularnijeg poslovno-sportskog događanja gdje smo imali priliku neformalno se družiti sa svojim kolegama, ali i s kolegama iz drugih kompanija. Da je to jedno sjajno iskustvo dokazuje i sljedeća B2B RUN utrka na kojoj ćemo sudjelovati. Podržite nas u rujnu na utrci koja će se održati u Zagrebu, a sve zainteresirane zaposlenike Securitasa Hrvatska pozivamo da nam se pridruže i budu dio najsigurnijeg trkačkog tima.