Spojili smo se s Tehnomobilom Securitas

2. siječnja 2017.

S danom 2.1.2017. službeno smo se integrirali s našom sestrinskom kompanijom Tehnomobil Securitas.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako smo se nakon nekoliko godina poslovanja u vlasništvu zajedničke korporacije, spojili s našom sestrinskom tvrtkom, Tehnomobil Securitas d.o.o. Integracijom naših dvaju društava, naziv pravnog subjekta Tehnomobil Securitas d.o.o. mijenja se u Securitas Hrvatska d.o.o.

Spajanje naše kompanije koja je jedna od vodećih zaštitarskih kompanija u Hrvatskoj, te Tehnomobila Securitas, lidera na području tehničke zaštite, svakako je pozitivan rezultat globalne strategije Securitasa.

Više od 20 godina, Tehnomobil Securitas jedna je od vodećih tvrtki na području tehničke zaštite u Hrvatskoj, a posluje i u drugim zemljama Europske unije. S ukupno 59 zaposlenih koji uključuju stručni tim inženjeringa u modeliranju, izvođenju i održavanju zahtjevnih sustava tehničke zaštite, broji više od 200 projekata godišnje. Integrirana i optimizirana rješenja Tehnomobila Securitas većinom se temelje na vlastitim i provjerenim razvojnim proizvodima.

Ovim spajanjem postajemo još jači i bolji. Proširujemo tim stručnjaka i portfelj naših usluga. Vjerujemo kako ćemo Vam ojačanom ponudom usluga tehničke zaštite u kombinaciji s oko 2.300 naših zaštitara koji će uvijek ostati nezaobilazan čimbenik u industriji sigurnosti, pružiti najvišu vrijednost za uložena sredstva u sigurnost Vaših objekata.

Priopćenje za medije preuzmite ovdje.