Future Lab, kolekcija naprednih razmišljanja i novih koncepata Securitasa

Securitas Future Lab zasebna je web stranica naše korporacije koja sadrži kolekciju naprednih razmišljanja i novih koncepata iz svakog kuta Securitasa s ciljem dijeljenja istih s našim korisnicima, partnerima i industrijom

Industrija zaštite i sigurnosti se mijenja, a usporedno s time i Securitas. Mijenjamo se kako bi bolje služili korisnicima naših usluga. Donosimo inovacije kako bi iskoristili tehnologiju na najbolji mogući način. To podrazumijeva otvaranje, predstavljanje naših inovacija vanjskom svijetu.

Tehnologija nam omogućuje da izgradimo jedinstvena sigurnosna rješenja za svaku situaciju. Imamo vodeći tim stručnjaka koji razumiju izazove industrije, umanjuju rizike i pronalaze najbolje sigurnosno rješenje. Neprestano istražujemo novu tehnologiju te time predvodimo transformaciju industrije zaštite. Zbog toga smo i kreirali Securitas Future Lab, kolekciju naprednih razmišljanja i novih koncepata iz svakog kuta Securitasa. Neke od tih ideja već postoje, dok su druge još u fazi začetaka. Želimo podijeliti svoje ideje sa svijetom, našim partnerima i industrijom jer znamo da dobre ideje rastu kad se dijele s drugima i kad se o njima raspravlja.

Na Securitas Future Lab stranici zasad ima osam priča, a možete ih pročitati na https://securitasfuturelab.com/. Prijavite se za dobivanje obavijesti i ne propustite nove priče iz budućnosti.