Securitas security guard New Delhi

Zaštitar ili čuvar-sezonski poslovi

Želite li ovog ljeta raditi na moru? U potrazi smo za kandidatima koji vole pomagati drugima. Kako bi gosti naših klijenata proveli ugodan odmor na Jadranu ne razmišljajući o pitanjima sigurnosti, tražimo sezonske radnike da sudjeluju u ostvarenju našeg cilja. 

Opis posla:

Zaštita osoba i imovine u hotelima, autokampovima i turističkim naseljima, plažama te drugim turističkim objektima. Poslovi uključuju obilaske štićenog prostora, nadzor nad kretanjem osoba i vozila, osiguranja javnih okupljanja itd. Rad se obavlja u smjenama, u trajanju od 8 do 12 sati, ovisno o objektu.

Uvjeti:

  • dopuštenje (licenca) za zaštitara ili čuvara
  • poželjno znanje jednoga stranoga jezika
  • uredan fizički izgled

Lokacija rada:

Područje Rovinja, Vrsara, Poreča, Umaga i Krka.

Nudimo:

Radni odnos na određeno vrijeme s punim radnim vremenom. Rad može trajati do isteka turističke sezone, tj. do 15.10.2017., s mogućnošću produženja. Plaća je po odrađenom satu rada uz uplatu terenskog dodatka.

Smještaj:

Zaposlenicima je o osiguran personalni smještaj (bungalovi, personalni dom, privatna kuća...).

* Prijevoz do odredišta organizira poslodavac.

 

  • Ako smatrate da ste odgovorna, poštena, uslužna i ljubazna osoba, spremna prihvatiti dinamičan posao, idealan ste kandidat za naš tim.
  • Pridružite se našoj ljetnoj avanturi i pošaljite nam svoj životopis putem sljedećeg obrasca, nazovite nas na 051 358 542 ili nas posjetite u vama najbližem uredu!

Prijavite se