Securitas security officers at windmill in Turkey

Energetika

Naši klijenti u segmentu energetike su vjetroelektrane i hidroelektrane, opskrbljivači električnom energijom, te naftne i plinske kompanije.

Svaki objekt i svaka prostorija unutar objekta u segmentu energetike ima svoje specifične sigurnosne rizike, stoga je priprema projekta zaštite za ovaj segment individualizirana i kompleksna. U ovom segmentu koncentriramo se na fleksibilna i napredna sigurnosna rješenja koja sprečavaju požar i usporavaju neželjene ulaske na objekt, oštećenja ili sabotažu.

Sigurnosna rješenja u energetskim kompanijama

U mnogim energetskim postrojenjima prisutan je visok rizik od nastajanja požara. Zbog toga su za segment energetike poželjni vatrodojavni sustavi u kombinaciji s profesionalnim vatrogascima. Energetska infrastruktura najčešće zauzima velike površine zemljišta i podložna je strogim propisima. Kombinirajući razne vrste kamera, u ovom segmentu najčešće se koristi usluga udaljenog videonadzora kako bi se kritični dijelovi objekta držali pod kontrolom, te se nadopunjava mobilnim patrolama koje najčešće imaju preventivni učinak, na primjer, uočavaju znakove pripreme potencijalnog upada na zemljište ili zlonamjernog oštećenja. U unutarnjim prostorima često je korištena kontrola pristupa i usluge zaštitara.

Pošaljite nam upit

Zašto nam je potreban Vaš e-mail?
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.