Securitas security guard

Financije i bankarstvo

Sigurnost je prioritet svakom financijskom objektu. Securitas pruža sveobuhvatna sigurnosna rješenja kako bi zaštitili zaposlenike, klijente i imovinu klijenata u djelatnosti financija i bankarstva.

Prilagođavamo sigurnosna rješenja prema stupnju rizika svakog pojedinog objekta, poput poslovnica banaka, mjenjačnica, štedno kreditnih ureda, fondova i osiguravajućih društava. Naše znanje pomaže nam u preciznoj sigurnosnoj procjeni objekta, te integraciji tehničke i tjelesne zaštite kako bi se omogućila maksimalna razina sigurnosti.

Sigurnosna rješenja za financijske institucije

U sigurnosnim rješenjima za klijente u financijskom i bankarskom segmentu najveći naglasak stavlja se na tjelesnu zaštitu, koja se najčešće kombinira sa sustavima protuprovale, videonadzornim sustavima i automatskim neprobojnim, tzv. interlocking vratima. Protupožarni sustavi također su česta komponenta sigurnosnih rješenja namijenjenih financijskom i bankarskom segmentu. U financijama i bankarstvu svakodnevni su veliki obrtaji gotovine, što podrazumijeva prisutnost usluge pratnje novca i punjenja bankomata. Securitas prati sve promjene vezane za Zakon o zaštiti novčarskih institucija i redovito obavlja sigurnosno savjetovanje klijenata radi usklađenja sa zakonom.

Pošaljite nam upit

Zašto nam je potreban Vaš e-mail?
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.