Securitas security guard Chicago

Hotelijerstvo i turizam

Za najbolje sigurnosno rješenje za svoje goste i osoblje, izaberite Securitas. Naši klijenti u segmentu hotelijerstva i turizma su hoteli, hosteli, turistička naselja, plaže, turističke agencije i golf odmarališta.

Turističke zemlje izloženije su sitnom kriminalu, a sigurnost posjetitelja turističkih destinacija i gosta hotela sastavni je dio njihova uspjeha, kao što i loša sigurnost može ugroziti njihov ugled. Rizici poput neovlaštenih posjetitelja prisutni su u hotelima. Uz Securitas možete imati jedinstvenog dobavljača za zaštitu vašeg turističkog objekta. Suradnju s našim klijentima uvijek započinjemo detaljnom procjenom sigurnosti kako bi osigurali visoku razinu zaštite po prihvatljivim cijenama.

Sigurnost je temelj svih turističkih objekata

Naša uloga je spriječiti oštećenja, krađu i olakšati posao vašem osoblju dočekivanjem i ispraćanjem gostiju. U slučaju rizika poput ometanja gostiju turističkog objekta, naša interventna ekipa uvijek je na raspolaganju za dolazak u najkraćem mogućem roku, te sigurno i profesionalno rješavanje problema. Ostale usluge zaštite koje se koriste u segmentu hotelijerstva i turizma su protuprovalni sustav za objekte koji nisu otvoreni 24 sata dnevno, te videonadzorni sustav. Naši recepcionari također su raspoloživi za brigu o gostima.

Pošaljite nam upit

Zašto nam je potreban Vaš e-mail?
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.