Securitas security guard Lyon

Proizvodnja i distribucija

Sa Securitasom kao dobavljačem usluga zaštite, imat ćete više vremena posvetiti se svojoj temeljnoj djelatnosti. Mi štitimo vašu imovinu, brinemo o vašim zaposlenicima i osiguravamo nesmetanost vaših procesa.

Nudimo pouzdana, sveobuhvatna i profesionalna sigurnosna rješenja za proizvodnju i distribuciju u raznim područjima, uključujući krađu, požar, vandalizam i sabotažu. Pružamo prilagođena sigurnosna rješenja za smanjenje sigurnosnih rizika poput detekcije požara, krađe i drugih gubitaka te povećanje samog angažmana zaposlenika i održanje profitabilnosti.

 

U nastavku vam donosimo poslovni slučaj na primjeru našeg korisnika, tvrtke Metis d.d.

Inovativno i pouzdano rješenje za ranu detekciju i dojavu požara na objektima Metisa

Otvoreni skladišni prostori visokog rizika od požara zahtijevaju naprednu tehnologiju zaštite perimetra

Pročitajte više...

Zaštita vaše proizvodnje

Proizvodna industrija često se susreće s gubicima uzrokovanim vanjskim, pa i unutarnjim prijetnjama. Osim što takvi gubici utječu na smanjenje profitabilnosti i povećanje troškova za potrošače, stvaraju i rizik loše percepcije robne marke i reputacije tvrtke.

Dostavljamo sigurnosna rješenja za smanjenje rizika vašoj proizvodnji i omogućujemo sigurno radno okruženje vašim zaposlenicima i dostavljačima. Kombinacija sustava zaštite poput videonadzora, protupožarne zaštite, kontrole pristupa, naših zaštitara na prijemnom pultu i mobilne ekipe, omogućuju visoku razinu sigurnosti i zaštitu od neovlaštenih ulazaka na vaš objekt, krađe, požara i ozljeda vaših zaposlenika. Uz prevenciju potencijalne štete, istodobno dobivate i uslužno osoblje koje se brine o vašim posjetiteljima.

Pošaljite nam upit

Zašto nam je potreban Vaš e-mail?
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.