Alarmni sustavi

Alarmni sustavi

Alarmni sustavi su temeljna mjera zaštite ljudi i imovine. Ugradnjom opreme otkriva se štetan događaj na vašem objektu, aktivira se alarm, događaj se signalizira nadzornom centru Securitasa i interventna ekipa stiže na vaš objekt u najkraćem mogućem roku.

Protuprovalni sustav

Ugradnjom protuprovalnog sustava dobivate efikasno rješenje za zaštitu vašeg doma, vikendice ili poslovnog prostora. Nakon montaže opreme na vašem objektu, vaš protuprovalni sustav bit će povezan na nadzorni centar Securitasa u kojem posebno obučeni operateri prate sumnjive situacije 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Osim senzora za provalu, na alarmne centrale mogu se spojiti i senzori za dim, vodu ili plin.

Protuprepadni sustav

Protuprepadni sustav zaštite predviđen je za tihu dojavu opasnosti na objektu putem „panick" tipkala. Protuprepadnim sustavom omogućujemo vašim zaposlenicima neopaženo alarmiranje jednim pritiskom na tipkalo. U tom slučaju, operater u nadzornom centru Securitasa odmah obavještava policiju i upućuje našu interventnu ekipu na mjesto događanja, što povećava vjerojatnost hvatanja počinitelja.

 

Pošaljite nam upit
 
*
*
*
*
Zašto nam je potreban Vaš e-mail?
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.