Skip to main content

AMILO integracijska aplikacija za sustave tehničke zaštite

AMILO je alarm management aplikacija za upravljanje integriranim sustavima tehničke zaštite kreirana od strane inženjerskog tima Securitasa Hrvatska, a našim klijentima ujedno i optimalno sigurnosno rješenje prilagođeno njihovim specifičnim zahtjevima.

Aplikacija Securitasovih inženjera

Kako današnji izazovi i opasnosti zahtijevaju rješenja koja su sveobuhvatna i besprijekorna, inženjerski tim Securitasa Hrvatska stvorio je upravljački alat koji implementira funkcionalnost i logičnost koja odgovara svim korisnicima. AMILO je integracijska aplikacija za sustave tehničke zaštite koja povezuje video nadzor, kontrolu pristupa, vatrodojavu, plinodojavu i protuprovalu u jedinstveno upravljačko sučelje, prilagođeno operaterima za jednostavno i sigurno korištenje.

 

Mogućnosti AMILA

Budući da povezuje neograničen broj lokacija, AMILO omogućuje pregled stanja sustava na svim lokacijama iz jedinstvene aplikacije, a time i jednostavno snalaženje te kretanje po lokacijama. U slučaju kvara bilo kojeg sustava ili uređaja, jasno je vidljivo koji sustav ili uređaj ne funkcionira.

U kritičnim je situacijama ključno da operater u vrlo kratkom periodu od nastanka alarma, uz kompletne informacije o  tome što se dogodilo i gdje se dogodilo, primi i video signal nastale alarmne situacije. Alarmna lista sadrži informacije o vremenu, mjestu i tipu incidenta. Informacije prikupljene iz svih sustava dostupne su na jednom mjestu gdje operater može pretraživati i pregledavati prošle događaje po odabranim kriterijima (vremenu, lokaciji, tipu, imenu, broju registarske tablice, itd.). Nakon što je pronašao traženi događaj, AMILO automatski reproducira snimke kamera koje pokrivaju cijeli događaj.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.