AMILO

AMILO je alarm management aplikacija za upravljanje integriranim sustavima tehničke zaštite kreiran od strane inženjerskog tima Securitasa Hrvatska, a omogućuje optimalno sigurnosno rješenje prilagođeno specifičnim zahtjevima korisnika.

Kako današnji izazovi i opasnosti zahtijevaju rješenja koja su sveobuhvatna i besprijekorna, naš je inženjerski tim stvorio upravljački alat koji implementira funkcionalnost i logičnost koja odgovara svim korisnicima.

AMILO je integracijska aplikacija za sustave tehničke zaštite koja povezuje video nadzor, kontrolu pristupa, vatrodojavu, plinodojavu i protuprovalu u jedinstveno upravljačko sučelje, prilagođeno operaterima za jednostavno i sigurno korištenje.

Budući da povezuje neograničen broj lokacija, AMILO omogućuje pregled stanja sustava na svim lokacijama iz jedinstvene aplikacije, a time i jednostavno snalaženje te kretanje po lokacijama. U slučaju kvara bilo kojeg sustava ili uređaja, jasno je vidljivo koji sustav ili uređaj ne funkcionira.

U kritičnim je situacijama ključno da operater u vrlo kratkom periodu od nastanka alarma, uz kompletne informacije o  tome što se dogodilo i gdje se dogodilo, primi i video signal nastale alarmne situacije. Alarmna lista sadrži informacije o vremenu, mjestu i tipu incidenta.

Informacije prikupljene iz svih sustava dostupne su na jednom mjestu, gdje operater može pretraživati i pregledavati prošle događaje po odabranim kriterijima (vremenu, lokaciji, tipu, imenu, broju registarske tablice, itd.). Nakon što je pronašao traženi događaj, AMILO automatski reproducira snimke kamera koje pokrivaju cijeli događaj.