Skip to main content

Tjelesna zaštita

Zaštitari u tjelesnoj zaštiti

Securitasove usluge tjelesne zaštite prilagođene su individualnim sigurnosnim potrebama svakog klijenta. Ako trebate zaštitara za nadzor objekta, recepcionara, redare za vaše događanje ili tjelohranitelja za vas i vaše najbliže, obratite nam se.

Poslove tjelesne zaštite obavljaju obuceni i licencirani zaštitari u skladu sa zakonom i ugovorom. Izbor zaposlenika za tjelesnu zaštitu vrši Securitasov odjel ljudskih potencijala uz prethodnu provjeru osobnosti, vještina i sposobnosti. Usluge tjelesne zaštite temeljimo na specijalizaciji naših zaštitara u pojedinim segmentima klijenata te supervizorima koji redovito prate i upravljaju aktivnostima koje obavljaju zaštitari u tjelesnoj zaštiti.

 

Vision platforma za izvještavanje i praćenje aktivnosti zaštitara

Securitasov Vision je digitalna platforma namijenjena primarno proaktivnoj tjelesnoj zaštiti te izvještavanju naših korisnika o aktivnostima na štićenim objektima.

Saznaj više o Visionu

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.