Skip to main content

Tjelesna zaštita

Securitasove usluge tjelesne zaštite prilagođene su individualnim sigurnosnim potrebama svakog klijenta. Ako trebate zaštitara za nadzor objekta, recepcionara, redare za vaše događanje ili tjelohranitelja za vas i vaše najbliže, obratite nam se.

Poslove tjelesne zaštite obavljaju obuceni i licencirani zaštitari u skladu sa zakonom i ugovorom. Izbor zaposlenika za tjelesnu zaštitu vrši Securitasov odjel ljudskih potencijala uz prethodnu provjeru osobnosti, vještina i sposobnosti. Usluge tjelesne zaštite temeljimo na specijalizaciji naših zaštitara u pojedinim segmentima klijenata te supervizorima koji redovito prate i upravljaju aktivnostima koje obavljaju zaštitari u tjelesnoj zaštiti.

 

Odaberite uslugu koja vam treba

Vision platforma za izvještavanje i praćenje aktivnosti zaštitara

Securitasov Vision je digitalna platforma namijenjena primarno proaktivnoj tjelesnoj zaštiti te izvještavanju naših korisnika o aktivnostima na štićenim objektima.

Saznaj više o Visionu

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.