Skip to main content

Recepcijske usluge

Recepcijske usluge Securitasa mogu biti kombinacija uslužnosti recepcionara i znanja zaštitara u jednoj osobi. Securitasovi recepcionari su u svakom trenutku na raspolaganju vašim klijentima, dobavljačima, zaposlenicima te svim posjetiteljima vaše tvrtke.

Recepcionari su prvi kontakt vaše kompanije s njezinim posjetiteljima. U skladu s dogovorenim procedurama rada, oni mogu obavljati i poslove poput zvanja i javljanja na telefon, slanja i zaprimanja pošte, posluživanja klijenata itd. Možete angažirati recepcionare s poznavanjem stranih jezika i osposobljene za rad na računalu.

Prednosti Securitasovih recepcijskih usluga:

  • Brigu prepustite Securitasu- mi regrutiramo, obučavamo i upravljamo našim osobljem.
  • Jedna osoba, dvije uloge- zapošljavanje i obuka za recepcionara i za zaštitara mogu biti skupi te oduzeti mnogo vremena, a često vode i do dupliciranja dužnosti. Iskoristite sigurnosne i recepcijske vještine u jednom pojedincu te na taj način uštedite troškove.  
  • Prvo lice vaše kompanije- naši recepcionari predstavnici su vaše kompanije i bit će odlični ambasadori vašeg branda.
  • Sigurnosna ekspertiza- Securitas je svjetski lider u organizacijskoj sigurnosti. Naši recepcionari uče od najboljih.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.