O nama

Securitas je vodeća međunarodna kompanija u industriji zaštite i sigurnosti. Imamo bogat portfelj klijenata iz različitih industrija te pružamo širok raspon usluga: tjelesnu i tehničku zaštitu, zaštitu od požara, usluge nadzornog centra, usluge mobilne zaštite i intervencija, usluge zaštitara u civilu za trgovačku djelatnost, sustav naplate parkiranja, udaljeni nadzor osoba i vozila, specijalne detekcije, mehaničku zaštitu te pratnju novca i dragocjenosti. Iako zaštitari predstavljaju kamen temeljac Securitasa, neprestano radimo na razvoju tehnologije. To nam omogućuje da zadovoljimo specifične zahtjeve korisnika po konkurentnim cijenama.

Naša sigurnosna rješenja razvijena su uz pomoć naših korisnika i uz kombinaciju visokog tehnološkog sadržaja. Pružajući integrirana sigurnosna rješenja, naša je misija biti vodeća međunarodna kompanija, specijalizirana u pružanju usluga sigurnosti i zaštite, temeljene na ljudima, tehnologiji i znanju.

Naš fokus je jasan; spriječiti rizik, predvidjeti potencijalne prijetnje i stvoriti osjećaj bezbrižnosti.

Pročitajte više o Securitasu

Želimo vam ispričati više o našem poslovanju. Kliknite na sljedeće linkove i pročitajte više o nama i našim vrijednostima.

Pošaljite nam upit

Zašto nam je potreban Vaš e-mail?
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.