Skip to main content

O nama

Učiniti vaš svijet sigurnijim mjestom misija je Securitasa. Od malih tvrtki do velikih korporacija, svakog dana štitimo klijente diljem svijeta. S 358 000 zaposlenih u 45 zemalja svijeta, Securitas je vodeća svjetska korporacija u industriji zaštite i sigurnosti.

Globalno znanje + lokalna prisutnost ꓿ vaše sigurnosno rješenje

Od velikih multinacionalnih kompanija do malih poduzetnika i privatnih korisnika, Securitasovi klijenti potječu iz raznih industrija. Pružamo širok raspon usluga poput tjelesne i tehničke zaštite, zaštite od požara, usluga nadzorno operativnog centra, usluga mobilnih i interventnih ekipa,  usluga zaštitara u civilu za trgovačku djelatnost, sustava za naplatu parkiranja, udaljenog nadzora osoba i vozila, specijalnih detekcija, mehaničke zaštite te pratnje novca i dragocjenosti. Iako zaštitari predstavljaju kamen temeljac Securitasa, neprestano radimo na razvoju najnovijih tehnologija.

Predvodimo transformaciju industrije kombinacijom ljudi, tehnologije i znanja, pozicionirajući klijente u centar našeg poslovanja. Na njihove sigurnosne potrebe odgovaramo kvalificiranim i predanim ljudima, dubinskom stručnošću i inovativnim pristupom svakoj od naših usluga. Kombiniramo naše usluge u jedno sigurnosno rješenje po konkurentnim cijenama, koristeći najnoviju inteligenciju. U Securitasu za sebe volimo reći da smo centrirani na klijente, fokusirani na naše ljude i vođeni podacima.

Naš fokus je jasan; spriječiti rizik, predvidjeti potencijalne prijetnje i stvoriti osjećaj bezbrižnosti.

Pročitajte više o Securitasu

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.