Skip to main content

Integrirana sigurnosna rješenja

Securitasova sigurnosna rješenja temelje se na ljudima, tehnologiji i znanju. Integracijom specijaliziranih zaštitara s tehnologijom osnažujemo našu ponudu. Oni se međusobno nadopunjuju kako bismo korisnicima pružili najbolju moguću razinu sigurnosti.

Kombiniramo ljude i tehnologiju

Securitas služi širokom spektru korisnika svih veličina u različitim industrijama i segmentima. Sigurnosna rješenja zasnovana na specifičnim potrebama korisnika izgrađena su kroz različite kombinacije specijaliziranih zaštitara na objektu, mobilnih ekipa, udaljenog nadzora objekata, tehničke zaštite i zaštite od požara. 

Pružamo dodanu vrijednost investiranjem u tehnologiju instaliranu na objektu korisnika. To znači da mi preuzimamo odgovornost za ulaganja u tehnologiju, instalaciju na objektu i održavanje opreme. Securitas je vlasnik opreme, a trošak se distribuira kao dio ugovorene naknade. Ulaganjem u sigurnost naših korisnika osiguravamo kvalitetu usluge tijekom trajanja ugovora, konkurentnost u pogledu cijene i dodanu vrijednost bogatom ponudom opreme raznih dobavljača. Securitas je ovlašteni distributer vodećih svjetskih brandova.

 

Jedan kontakt za sve usluge

Svakom korisniku Securitasovog sigurnosnog rješenja posebno se dodjeljuje jedna kontakt osoba zadužena za kompletno rješenje. Uz Securitasova sigurnosna rješenja manje ćete misliti na sigurnost, a više energije ćete usmjeriti na svoj primarni posao.

 

Prednosti integriranog sigurnosnog rješenja:

  • Integracija ljudi, tehnologije i znanja → optimalna sigurnost
  • Rađena su prema individualnim potrebama svakog pojedinog objekta korisnika
  • Fiksna mjesečna cijena bez izvanrednih i dodatnih troškova
  • Nema investicijskih troškova
  • Redovni i izvanredni servis opreme uključen je u cijenu
  • Redovni i izvanredni servis opreme uključen je u cijenu
  • Jedan kontakt za sve usluge
  • Garancija pune funkcionalnosti sustava
  • Prednost za korisnika u omjeru cijene i kvalitete

AMILO integracijska aplikacija za sustave tehničke zaštite

Upoznajte alarm management aplikaciju za upravljanje integriranim sustavima tehničke zaštite, razvijenu od strane inženjerskog tima Securitasa Hrvatska.

Pročitaj više

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.