Skip to main content

Usluge tjelohranitelja

Securitasovi tjelohranitelji siguran su izbor ako sumnjate na prijetnju koja bi mogla ugroziti vas, vaše najbliže ili vaše goste iz inozemstva. Naši iskusni i diskretni zaposlenici čuvaju vašu privatnost te vam pružaju sigurnu svakodnevicu.

Tjelohranitelji kojima je povjeren važan zadatak posjeduju posebna znanja potrebna za zaštitu VIP osoba. Na raspolaganju su im razna vozila bez oznaka i druga oprema koja korisniku usluge omogućuje potpunu sigurnost i privatnost. Tjelesna sprema samo je jedan bitan segment osposobljenosti Securitasovih tjelohranitelja. Poznavanje zakonskih propisa i rukovanje vatrenim oružjem također je neophodno za ovu uslugu.

An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.