Skip to main content

Zaštita od požara

Securitasova rješenja za zaštitu od požara temelje se na primjeni najnovijih tehnologija sustava vatrodojave, detekcije plina i vatrogascima koji imaju preventivnu ulogu otkrivajući situacije koje mogu dovesti do požara.

Požar je jedan od najvećih prijetnji poslovanju tvrtki

Jeste li znali da nakon pretrpljenog požara 50 % tvrtki nikada ne nastave sa svojim poslovanjem, a da ih 30 % prestane poslovati nakon 3 godine?

Što se ranije otkrije požar, manja je šteta koju može uzrokovati. Upravo je pravovremena detekcija požara presudna za zaštitu ljudskog zdravlja i imovine. Securitas uz pomoć svojeg jakog inženjerskog i tehničarskog tima te stabilnošću multinacionalne kompanije izrađuje rješenja iz područja zaštite od požara sukladno individualnim potrebama svakog klijenta. Pri tome uzimamo u obzir sve relevantne stručne, tehnološke i financijske čimbenike te potrebe.

Securitas primjenjuje najnovije tehnologije u zaštiti od požara

Securitas predvodi primjenu najnovijih tehnologija. Dokaz za to je sudjelovanje u mnogobrojnim zahtjevnim projektima, s primjenom najrazličitijih tehnologija iz područja zaštite od požara. Naš nadzorno dojavni centar nam omogućuje da s udaljenog mjesta odredimo točno koji detektor požara ili plina je u alarmnom stanju te verificiramo alarmno stanje pomoću slike s najbližih kamera. To znači pravodobnu i točnu intervenciju naših zaštitara ili vatrogasca na objektu.

Securitasove usluge za zaštitu od požara temelje se na:

  • projektiranju sustava sustava vatrodojave i sustava za detekciju plina
  • održavanju
  • nadzoru i upravljanju rješenjima iz Securitasovog nadzorno operativnog centra
  • vatrogascima

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.