Skip to main content

Protuprovalni alarmni sustavi

Je li vaš objekt siguran od moguće provale? Kvalitetan protuprovalni alarmni sustav na vašem posjedu šalje potencijalnim provalnicima jasnu poruku da se drže podalje od objekta.

Protuprovalni alarmni sustavi su temeljna zaštita vaše imovine. Ugrađeni detektori pokreta ili magnetski kontakti pozicionirani na strateškim točkama u vašem objektu aktivirat će alarm u slučaju znakova prisilnog ulaska ili kretanja u prostorijama i učiniti napuštanje objekta prioritetom uljeza.

Nakon ugradnje opreme vaš protuprovalni sustav bit će povezan na nadzorno operativni centar Securitasa. U nadzorno operativnom centru posebno obučeni operateri nakon dojave o alarmu provjeravaju njezinu autentičnost i dalje postupaju po proceduri koja je usklađena s vama. Na alarm najčešće reagira naša interventna ekipa osposobljenih i iskusnih zaštitara koji u najkraćem mogućem vremenu otklanjaju uzroke i štite objekt do dolaska pripadnika MUP-a ili korisnika usluge.

Individualnim pristupom svakom klijentu, želimo razumjeti vaše brige i poslovne procese, način na koji koristite svoje privatne i poslovne prostore te analizirati moguće rizike kako bismo vam mogli ponuditi pravu senzornu tehnologiju za protuprovalu.

Pokažite da je vaš objekt pod nadzorom

Čak i Securitas naljepnice koje dobijete s opremom protuprovalnog alarmnog sustava imaju važnu ulogu u zaštiti vašeg poslovnog i privatnog prostora. Pobrinite se da su vidljive na vašim vratima ili prozoru. One pokazuju da je vaš objekt štićen i povezan sa Securitasovim nadzorno operativnim centrom, što obeshrabruje potencijalne uljeze.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.