Skip to main content

Naše vrijednosti

Securitasova korporativna kultura izgrađena je na vrijednostima koje oblikuju dugoročnu i financijski uspješnu tvrtku stvaranjem koristi za kupce, zaposlenike i dioničare. One su sažete u tri riječi: povjerenje, budnost i uslužnost.

Povjerenje

Zaposlenik Securitasa pošten je i sukladno tome može mu se povjeriti samostalno obavljanje radnih zadataka na objektu klijenta gdje su najčešće prisutni vrijedni podaci i predmeti. Povjerenje je beskompromisan zahtjev za zaposlenike i poslovanje Securitasa. Ono se također odnosi na obvezu zaposlenika na prijavljivanje neprikladnih radnji i nezadržavanja informacija, te otvoreno iznošenje zapažanja, primjedbi i prijedloga.

 

Budnost

Zaposlenici Securitasa susretljivi su i često primjećuju situacije koje drugim ljudima mogu promaknuti. Budnost predstavlja njihovu koncentraciju i moć zapažanja, uključujući i svijest o potencijalnim rizicima ili incidentima koji se mogu dogoditi na štićenim objektima ili vrijednostima korisnika naših usluga.

 

Uslužnost

Naši zaposlenici uvijek će pružiti pomoć, čak i ako se to ne odnosi na njihov konkretan posao. Naš prioritet je svim ljudima učiniti život sigurnijim. Zaposlenici tvrtke Securitas intervenirat će u slučaju pojave prijetnje ili potencijalne opasnosti.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.