Skip to main content

Stipendija Melker Schőrling

Znanje i iskustvo naših ljudi temelj je Securitasa. Stipendija Melker Schőrling pruža priliku svim zaposlenicima da prošire svoje znanje i iskustvo u međunarodnom okruženju.

Stipendija se svake godine dodjeljuje četvorici Securitasovih heroja, tj. četvorici zaposlenika iz cijelog svijeta koji stvaraju razliku korisnicima naših usluga.

Stipendija je uspostavljena 1992. godine kad je Melker Schőrling napustio radno mjesto predsjednika i izvršnog direktora Securitasa te postao predsjednik upravnog odbora. Cilj dodjele ove stipendije je Securitasovim zaposlenicima diljem svijeta pružiti priliku za dodatnu obuku iz područja njihovog interesa u drugoj zemlji u kojoj Securitas posluje.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.