Securitas security guard Chicago

Zašto Securitas?

Svakog dana, svugdje u svijetu, naši zaposlenici brinu o sigurnosti ljudi. U Securitasu prepoznajemo njihovu predanost i pružamo im priliku za razvoj i napredak. Radeći zajedno, spajamo iskustvo i strast prema ovom poslu kako bismo istinski stvarali razliku za društvo.

 

Anketa za zaposlenike

Securitas svake dvije godine organizira anketiranje za sve zaposlenike te vam time omogućuje da izrazite svoje mišljenje, iznesete ideje i pokažete stupanj zadovoljstva našom kompanijom, vodstvom naše kompanije te uvjetima rada.

Anketiranjem želimo osvijestiti sve zaposlenike kako je Securitasova anketa važan poslovni alat čiji su ciljevi razvoj timova, kompanije i usluga koje pružamo. Rezultati ankete nam služe za dijagnosticiranje problema i prostora za napredak te da bismo bolje razumjeli naše zaposlenike i organizaciju. To nam omogućuje da unaprijedimo cjelokupno poslovanje, kao i uvjete rada u našoj kompaniji.

Više o anketi saznajte ovdje 

 

Stipendija Melker Schőrling

Svake godine, na osnovu prijava iz cijelog svijeta Securitas izabire četiri zaposlenika kojima dodjeljuje stipendiju. Na taj način svojim zaposlenicima pruža mogućnost za produbljivanje postojećih znanja.

Stipendija podrazumijeva tri do pet dana obuke u nekoj od država u svijetu u kojima je Securitas prisutan. Nakon završene obuke, polaznik se vraća u svoju zemlju u kojoj usvojena znanja i iskustvo dijeli sa svojim kolegama.                            

Više o stipendiji saznajte ovdje

 

Securitas Integrity Line

Ponosni smo na naše zaposlenike i želimo da znate kako je vaš glas Securitasu vrlo važan. Oslanjamo se na vašu pomoć kako bi nas uvijek upozorili na postojanje potencijalne situacije koja bi mogla ugroziti temeljne vrijednosti, etička načela i ugled tvrtke. Zbog toga smo uspostavili portal 'Securitas Integrity Line' kako bi vas potaknuli na prijavljivanje problema na svom radnom mjestu. Svi prijavljeni slučajevi nepoštivanja našeg kodeksa vrijednosti i etičkih načela redovito se istražuju i dokumentiraju.

Prijavite problem

 

Pošaljite nam upit
*
*
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.