Securitas security guard Chicago

Zašto Securitas?

Svakog dana, svugdje u svijetu, naši zaposlenici brinu o sigurnosti ljudi. U Securitasu prepoznajemo njihovu predanost i pružamo im priliku za razvoj i napredak. Radeći zajedno, spajamo iskustvo i strast prema ovom poslu kako bi istinski stvarali razliku za društvo.

Securitas Integrity Line

Ponosni smo na naše zaposlenike i želimo da znate kako je vaš glas Securitasu vrlo važan. Oslanjamo se na vašu pomoć kako bi nas uvijek upozorili na postojanje potencijalne situacije koja bi mogla ugroziti temeljne vrijednosti, etička načela i ugled tvrtke. Zbog toga smo uspostavili portal 'Securitas Integrity Line' kako bi vas potaknuli na prijavljivanje problema na svom radnom mjestu. Svi prijavljeni slučajevi nepoštivanja našeg kodeksa vrijednosti i etičkih načela redovito se istražuju i dokumentiraju.

Prijavite problem

 

Stipendija Melker Schőrling

Svake godine, na osnovu prijava iz cijelog svijeta Securitas izabire četiri zaposlenika kojima dodjeljuje stipendiju. Na taj način svojim zaposlenicima pruža mogućnost za produbljivanje postojećih znanja.

Stipendija podrazumijeva tri do pet dana obuke u nekoj od država u svijetu u kojima je Securitas prisutan. Nakon završene obuke, polaznik se vraća u svoju zemlju u kojoj usvojena znanja i iskustvo dijeli sa svojim kolegama.

Otvorene su prijave za Stipendiju Melker Schőrling 2018.

Prijavite se!                                

Više o stipendiji saznajte ovdje

 

Pošaljite nam upit
 
*
*

* Obavezno polje