Skip to main content

Sustav naplate parkiranja

Vaša investicija u sustav naplate parkiranja definitivno se isplati jer vam donosi dodatan izvor prihoda. Pritom je vrlo važno da je onaj za kojeg se odlučite stabilan, potpuno automatiziran i jednostavan za korištenje te održavanje.

Sigurnost ulaganja u sustav naplate parkiranja

Sustav naplate parkiranja proizvođača Scheidt & Bachmann koji vam mi nudimo ima sve gore navedene karakteristike i dopušta fleksibilne kombinacije različitih komponenti kako bi zadovoljio pojedinačne potrebe vaših klijenata. S izuzetno kvalitetnim i izdrživim hardverskim komponentama te pametnim softverskim rješenjima ovaj sustav naplate parkiranja temelji se na barcode tehnologiji ili tehnologiji magnetnih vrpci, a središnji server osigurava kontrolu, nadzor i upravljanje sustavom naplate parkiranja. Sustav se može proširiti sa softverom za čitanje registarskih tablica, što pojednostavljuje automatsku identifikaciju broja registarskih tablica, povećavajući sigurnost parkiranih vozila.

 

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.