Skip to main content

Pratnja novca i dragocjenosti

Usluge pratnje novca i dragocjenosti obavljaju posebno obučeni zaštitari Securitasa s dugogodišnjim iskustvom u ovim poslovima, što omogućuje siguran prijevoz vaših vrijednosti na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.

Za poslove pratnje novca Securitas Hrvatska raspolaže specijaliziranim vozilima s posebnom zaštitnom opremom. Sva vozila namijenjena za pratnju novca i dragocjenosti sadrže jedinicu s GPS prijemnikom te se nadgledaju 24 sata dnevno u nadzorno operativnom centru Securitasa. Pošiljke se isključivo prenose u sigurnosnim spremnicima s elektrokemijskom zaštitom, što pruža veću sigurnost pratnje vaše pošiljke. Potpuna polica osiguranja koja pokraj profesionalne odgovornosti obuhvaća novac i druge vrijednosti u prijevozu, pokriva i potpune relacije prijenosa i prijevoza novca i dragocjenosti te vas oslobađa obveze osiguranja vrijednosnih pošiljki.

Pametni sef za poslovne korisnike

Provjera i brojanje gotovine zahtijeva mnogo utrošenog vremena, skupo je i nesigurno. Securitas Hrvatska u svojoj ponudi ima uslugu pametnog sefa koja znatno olakšava manipuliranje gotovinom i povećava kontrolu nad njom.

Saznaj više o pametnom sefu

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.