Skip to main content

Detekcija i dojava plina

Opasni plinovi i pare prisutni su u mnogim industrijskim objektima. Plin može biti otrovan ili eksplozivan i stoga je nužno brzo i precizno detektirati njegovo curenje. Pouzdanost i jednostavno održavanje sustava za detekciju i dojavu plina najvažniji su čimbenici za ovu vrstu sustava.

Znanjem i vještinama ljudi u Securitasu Hrvatska, stečenim s godinama implementiranja zahtjevnih aplikacija u različitim industrijama i snažnom potporom dobavljača i partnera, nudimo vodeću tehnologiju u svijetu optimiziranu za specifične potrebe naših klijenata. 

Sustavi detekcije plina se, jednako kao i sustavi za dojavu požara, integriraju u nadzorni centar kako bi se dobila mjerenja svih detektora, njihova alarmna stanja i pozicije na grafičkom sučelju.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.