Skip to main content

Naša odgovornost

Zaštitarske usluge osiguravaju vidljivu korist društvu i ekonomiji, ne samo za klijente, već i za društvo u cjelini. Održivo poslovanje je temelj našeg dugoročnog rasta. Za Securitas, društveno odgovorno poslovanje sastavni je dio svakodnevnog djelovanja, ne samo iz financijskog aspekta, već iz društvenog i ekološkog.

Održivo poslovanje

Securitas djeluje u 47 zemalja i zapošljava preko 345.000 ljudi u cijelom svijetu. Biti odgovoran i čvrst poslodavac uz uspostavljanje jasnih etičkih načela naš je prioritet. Securitas svakodnevno obavlja odgovorne i često osjetljive aktivnosti. Kodeks vrijednosti i etičkih načela služi nam kao vodeći dokument za naš rad i pomaže nam kako bi proveli visoke etičke standarde poslovanja. Imamo i druge dokumente koji nam pomažu u našem cilju, uključujući antikorupcijsku policu i policu emisije ispušnih plinova za vozila.

 

Izvještaj o održivom poslovanju 2021.

Securitas kontinuirano razvija rad na održivosti naše korporacije. Predaja izvještaja o održivom poslovanju prema Globalnoj inicijativi o izvještavanju za financijsku godinu 2021. sastavni je dio ovog cilja. Cijeloviti godišnji izvještaj možete naći ovdje.

Godišnji izvještaj i izvještaj o održivom poslovanju za 2019.

Pronađite detaljnije informacije koje vas zanimaju o Securitas Grupi u našem Godišnjem izvještaju i izvještaju u održivom poslovanju za 2019. godinu.

Saznaj više

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.