Skip to main content

Naša odgovornost

Securitas je jedna od nekoliko svjetskih zaštitarskih kompanija koja se može suočiti sa sigurnosnim izazovima današnjice na održiv način. Održivost je temelj našeg dugoročnog rasta i integrirana je u naš svakodnevni rad, ne samo u financijskom smislu, već društvenom i ekološkom.

Održivost

Securitas djeluje na 45 tržišta i zapošljava oko 358 000 ljudi u cijelom svijetu. Biti odgovoran i čvrst poslodavac uz uspostavljanje jasnih etičkih načela naš je prioritet. Securitas svakodnevno obavlja odgovorne i često osjetljive aktivnosti. Kodeks vrijednosti i etičkih načela služi nam kao vodeći dokument za naš rad i pomaže nam kako bi proveli visoke etičke standarde poslovanja. Imamo i druge dokumente koji nam pomažu u našem cilju, uključujući antikorupcijsku policu i policu emisije ispušnih plinova za vozila.

Godišnji izvještaj i izvještaj o održivosti za 2022. godinu

Održivost je integrirana u naše svakodnevno poslovanje. Integrirani godišnji izvještaj i izvještaj o održivosti pripremamo prema univerzalnim standardima Globalne inicijative za izvještavanje (GRI).

Preuzmite ga ovdje

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.