Securitas security guard Hongkong

Naša odgovornost

Zaštitarske usluge osiguravaju vidljivu korist društvu i ekonomiji, ne samo za klijente, već i za društvo u cjelini. Održivo poslovanje je temelj našeg dugoročnog rasta. Za Securitas, društveno odgovorno poslovanje sastavni je dio svakodnevnog djelovanja, ne samo iz financijskog aspekta, već iz društvenog i ekološkog.

Održivo poslovanje

Securitas djeluje u 58 zemalja i zapošljava oko 345 000 ljudi u cijelom svijetu. Biti odgovoran i čvrst poslodavac uz uspostavljanje jasnih etičkih načela naš je prioritet. Securitas svakodnevno obavlja odgovorne i često osjetljive aktivnosti. Kodeks vrijednosti i etičkih načela služi nam kao vodeći dokument za naš rad i pomaže nam kako bi proveli visoke etičke standarde poslovanja. Imamo i druge dokumente koji nam pomažu u našem cilju, uključujući antikorupcijsku policu i policu emisije ispušnih plinova za vozila.

Izvješće o održivom poslovanju 2017.

Securitas kontinuirano razvija rad na održivosti naše korporacije. Predaja izvješća o održivom poslovanju prema Globalnoj inicijativi o izvještavanju za financijsku godinu 2017. sastavni je dio ovog cilja.

  • Za čitanje izvješća o održivom poslovanju Securitasa kliknite ovdje.
  • Za čitanje kodeksa vrijednosti i etičkih načela Securitasa kliknite ovdje.
Pošaljite nam upit
*
*
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.