Skip to main content

Interlocking vrata

Interlocking vrata, odnosno automatska neprobojna vrata idealno su rješenje za objekte gdje postoji visoki rizik od razbojništva kao što su banke, štedno kreditne zadruge, mjenjačnice itd.

Na koji način vas interlocking vrata štite od razbojništva?

Automatska neprobojna vrata se pri ulasku u poslovnicu banke, mjenjačnicu, ljekarnu ili drugi objekt visokog rizika od razbojništva, otvaraju pritiskom na tipku ili automatski. Nakon što se prva vrata otvore, klijent ulazi u mali predprostor te se tek nakon zatvaranja vanjskih vrata tek otvaraju ona unutarnja. Onemogućavaju brz ulazak i izlazak potencijalnom razbojniku. U slučaju pokušaja prepada, napadač ostaje zarobljen u zatvorenom prostoru. Osim što blokiraju prolaz napadaču u pokušaju prepada, interlocking vrata djeluju demotivirajuće i na potencijalne razbojnike.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.