Skip to main content

Kontrola pristupa

Naši sustavi kontrole pristupa pomažu u učinkovitom upravljanju zaposlenicima i posjetiteljima u vašem poslovnom prostoru. Koristeći najnovije tehnologije Securitasova rješenja kontrole pristupa idealna su za upravljanje posjetama na pristupnim točkama, vratima i prostorijama gdje je potrebna visoka razina zaštite u vašem objektu.

Učinkovita tehnologija za kontrolu pristupa

Tehnologijom za kontrolu pristupa možete sigurno upravljati načinom na koji ljudi ulaze, kreću se i izlaze iz vašeg objekta. Vrata, barijere i pristupne točke opremljene su elektroničkim bravama i čitačima koje mogu otvoriti i zatvoriti pojedinci sa zadanim sigurnosnim podacima. To se može učiniti na više različitih načina.

Opcije upravljanja pristupom uključuju:

  • izdavanje kartica i tagova za ulazak
  • korištenje aplikacija i pametnih telefona za ulazak
  • instaliranje audio i video portafonskih sustava za provjeru posjetitelja pred vratima
  • primjenu biometrijske tehnologije za ulazak, uključujući skeniranje otiska prsta ili mrežnice oka
  • korištenje beskontaktnih tipki za potencijalno sprečavanje prijenosa virusa.

 

Kontrola pristupa za izračun plaća zaposlenika i kontrolu radnog vremena

Integracijom sustava za kontrolu pristupa i kontrolu radnog vremena izrađuje se analiza koja se može koristiti i za izračun plaća djelatnika i omogućiti uvid u točan broj radnih sati svakog vašeg zaposlenika. Sustavima kontrole pristupa također se može omogućiti pristup određenim osobama u vaše prostorije u zadano vrijeme.

Odabirom Securitasa za implementaciju sustava za kontrolu pristupa naši stručnjaci prvo će napraviti procjenu rizika vašeg objekta te sukladno vašim potrebama preporučiti vam najprikladnije rješenje. Mi ćemo obaviti sve, od instalacije, kontinuiranog odražavanja i budućih nadogradnji sustava.

 

 

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.