Skip to main content

Zaštitari u civilu za prevenciju gubitka u trgovinama

Usluge zaštitara u civilu nazivamo i „prevencija gubitka“. U cilju sprečavanja krađe i gubitaka u poslovanju naših korisnika u trgovačkoj djelatnosti, u Securitasu postoji odjel namijenjen isključivo trgovačkim centrima i trgovinama.

Zaštitari u civilu posebno su obučeni za hvatanje počinitelja kaznenog djela krađe. Njihova osnovna zadaća je uočavanje, sprečavanje i hvatanje počinitelja u krađi. Oni na diskretan način prate osobe sumnjivog ponašanja, obavljaju kontrolu posjetitelja i kupaca te nadzor kompletne trgovine, osobno i putem sustava videonadzora. Dugogodišnje iskustvo Securitasa Hrvatska u radu s trgovačkim centrima i trgovinama pokazuje kako uslugom zaštitara u civilu naši klijenti ostvaruju značajne uštede.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.