Securitas Hrvatska

Securitas Hrvatska

Securitas Hrvatska je najveći integrator sigurnosnih rješenja u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za pružanje kombiniranih usluga tjelesne i tehničke zaštite, zaštite od požara, nadzornog centra, intervencija nad priključenim alarmnim sustavima i mobilnih ekipa te pratnje novca i dragocjenosti. S oko 2 600 zaposlenih, djelujemo u ukupno 12 ureda u Hrvatskoj.

Naš se inženjerski i tehnički tim sastoji od stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u tehničkoj zaštiti s velikim brojem klijenata iz različitih industrija. Od trenutka procjene rizika, preko projektiranja, inženjeringa, puštanja u rad te na kraju održavanja, uz naše stručnjake možete biti sigurni da imate snažnog lokalnog partnera u cijeloj regiji, za svako rješenje koje nudimo.

Uz tri vodeća načela: povjerenje, budnost i uslužnost, Securitas štiti domove, radna mjesta i društvo 24 sata dnevno. Zajedno s korisnicima naših usluga, kontinuirano unapređujemo razinu sigurnosti u vremenu kad rizici evoluiraju. Kvalitetni ljudi i napredne tehnologije Securitasa usklađeni su u cjelovita rješenja s ciljem stvaranja sigurnog okruženja. Pružajući rješenja koja su prilagođena individualnim potrebama naših korisnika, uspjeli smo u stvaranju kontinuiranog rasta na svim tržištima.

.

Pošaljite nam upit
*
*
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.