Skip to main content

Naša svrha

Securitas postaje kompanija vođena svrhom. Što to znači? U 2019. godini stotinama zaposlenika postavljeno je pitanje što ih motivira kad odlaze na posao i što je to što ujedinjuje toliki broj Securitasovih ljudi diljem svijeta. Odgovor na to pitanje danas pronalazimo u našoj svrsi koja glasi: Mi pomažemo učiniti vaš svijet sigurnijim mjestom.

Naša svrha nas ujedinjuje

Securitas je osnovan 1934. godine i od tada se mnogo toga promijenilo, ali naša osnovna uvjerenja ostala su nepromijenjena. Kao i ranije, sve što danas radimo temelji se na našim snažnim vrijednostima - povjerenju, budnosti i uslužnosti  – koje su nam osigurale globalni poslovni uspjeh.

"Naša je svrha odgovor na pitanje zašto. Zašto postoji Securitas? Zašto ujutro ustanemo i s ponosom odijevamo uniformu? Naša svrha utječe na to kako oblikujemo našu strategiju te kako se ponašamo. Naša svrha nas ujedinjuje. Naša se svrha svodi na to tko smo i što želimo postići", objašnjava predsjednik uprave Securitasa AB Magnus Ahlqvist.

Sigurnost je osnovna pretpostavka za sve nas da uživamo u životu s prijateljima i obitelji te da činimo dobro kad smo na radnom mjestu. Prijetnje našoj sigurnosti sve su veće i složenije. Stoga je svima u Securitasu važnije nego ikad prije da pomognemo našim korisnicima učiniti njihov svijet sigurnijim mjestom.

 

Čvrsti etički standardi Securitasa

Securitasov osnivač Erik Philip-Sörensen od samog je početka postavio najviše profesionalne standarde. Neprestano je tražio nove tehnologije te beskompromisno obraćao pažnju na radnu etiku. Naši etički standardi odražavaju se u našim vrijednostima. Oni i dalje funkcioniraju kao osnovni principi za sve što radimo, simbolizirani crvenim točkama na našem logotipu.

 

Globalni lider

Evoluirali smo u jednu od vodećih i najnaprednijih sigurnosnih kompanija na svijetu te ponosno možemo reći da brinemo o sigurnosti i dobrobiti diljem svijeta.

An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.