Skip to main content

Mobilne i interventne ekipe

Ne treba vam stalni zaštitar na vašem objektu, već netko tko će ga povremeno obilaziti i provjeravati je li sve u redu? Ili želite biti sigurni da će u slučaju incidentne situacije na vašem objektu uvijek netko reagirati u najkraćem roku? Securitasove mobilne i interventne ekipe osigurat će to za vas. Vaš dom i vaše poslovanje u sigurnim je rukama.

Obilasci objekata uz mobilne ekipe Securitasa

Securitasove mobilne ekipe mogu osigurati obilazak vaših objekata u različitim vremenskim periodima, danju ili noću, te na taj način spriječiti planove potencijalnih provalnika ili uočiti nepravilnosti poput curenja vode ili razbijenog prozora. Zaposlenicima Securitasa također možete povjeriti ključeve vaših objekata tako da vi ne morate brinuti o njihovu otključavanju i zaključavanju.

Intervencije na alarme

Svi priključeni alarmni sustavi prate se u Securitasovom nadzorno operativnom centru. Na svaku aktivaciju alarma ili dojavu naših klijenata o potencijalnoj opasnosti odgovaramo slanjem dežurne interventne ekipe na mjesto događaja. Interventne ekipe Securitasa rasprostranjene su u cijeloj Hrvatskoj i izlaze na intervencije 24 sata dnevno, tako da je u svakom trenutku osigurano pravovremeno djelovanje u slučaju nepoželjne situacije.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.