Skip to main content

Mala i srednja poduzeća

Zbog svojih specifičnosti, mala i srednja poduzeća, kao i privatni objekti, zahtijevaju poseban pristup. Bez obzira jeste li vlasnik srednjeg ili malog poduzeća, ureda ili trgovine, kuće, stana ili apartmana, obratite nam se i pružit ćemo Vam sigurnosno rješenje najviše kvalitete koje je potpuno prilagođeno Vašim specifičnim potrebama!

Besplatna procjena rizika

Jeste li svjesni stvarne opasnosti?

 • U Hrvatskoj se godišnje dogodi više od 10.900 provala.
 • U stambenim i poslovnim objektima izbije više od 1.500 požara, nakon čega 50% poduzeća nikada ne nastavi s poslovanjem, a 30% prestane s radom u roku od 3 godine.
 • Uzroci poplave mogu biti sasvim banalni, poput začepljenog sudopera ili istjecanja vode u objektu iznad Vašeg.

Jednom kada se incident dogodi, nažalost ostaju posljedice - ne samo gubitak imovine, već i osjećaj straha i stalne nesigurnosti. Zato je sustav zaštite koji ćete integrirati u Vaš prostor, najbitniji korak u sprečavanju neželjenih posljedica.

Naš alarmni sustav detektira nepoželjne pojave poput neovlaštenog ulaska u vaš objekt, požara, curenja plina ili poplave. Bežičan je i u potpunosti siguran. 

Zaštita od provale

Securitasov alarmni sustav pruža sve što je potrebno kako bi Vaše kućanstvo ili poslovni prostor bio siguran. Nakon instalacije opreme alarmni sustav povezan je na Nadzorni centar Securitasa, gdje posebno obučeni operateri nadziru alarmne događaje 24 sata dnevno. Senzori pokreta u vašem objektu detektirat će neovlašten ulazak, alarm će se aktivirati i nadzorni centar će istovremeno zaprimiti dojavu o događaju. Tog trenutka naši operateri će uputiti policiju i interventnu ekipu na vaš objekt. S 2 300 zaposlenih u Hrvatskoj nikad nismo daleko od vašeg objekta. Sve što vi trebate napraviti je pri izlasku iz vašeg objekta aktivirati alarmni sustav i zatvoriti vrata.

Više o protuprovalnim alarmnim sustavima

Videonadzor

Uz alarmne sustave nudimo vam i mogućnost ugradnje videonadzora. Visokokvalitetni alarmni sustavi kao i sustavi videonadzora, danas su vrlo cjenovno pristupačni, protivno općoj percepciji. Naša ponuda sastoji se od video kamera različitih namjena i tehnologija; od mini, do fiksnih, pokretnih, unutarnjih i vanjskih kamera koje možete pregledavati putem mobilne aplikacije te u svakom trenutku znati što se događa na vašem objektu.

Više o videonadzoru

Spriječite požar, propuštanje plina i poplavu

Svakome se može dogoditi da u svojoj svakodnevici poduzme radnju koja bi mogla izazvati požar ili da ne primijeti znakove propuštanja plina. Bez obzira je li vaš alarmni sustav uključen ili ne, detektori dima I plina rade i povezani su s našim nadzornim centrom. U trenutku detekcije propuštanja plina ili nastanka dima, šalje se dojava Nadzornom centru koji će kontaktirati Vas i naknadno vatrogasnu službu ukoliko je potrebno. Poplava je nakon požara najveći uzročnik šteta u kućanstvu. Otkrivanje i djelovanje: to je stvarna uloga našeg detektora vode. Pored toga, veza s našim alarmnim centrom pruža vam osjećaj bezbrižnosti u svakom trenutku, neovisno jeste li prisutni na objektu ili niste.

Više o zaštiti od požara i curenja plina
Securitas

Ovaj videozapis nije dostupan

Žao nam je, ali da biste mogli vidjeti ovaj sadržaj trebate dopustiti ciljane kolačiće. Kliknite ovdje za promjenu vaših postavki kolačića.

Zašto vlasnici malih i srednjih poduzeća biraju Securitas?

 • Osiguravamo 24-satni nadzor Securitas nadzornog centra
 • Nudimo besplatnu procjenu rizika, bez daljnje obveze
 • Visoko obučeni kadar vrhunskih inženjera i projektanata jamči vrhunska personalizirana sigurnosna rješenja
 • S 2.300 zaposlenih u Hrvatskoj, najbrže reagiramo na uzbunu i uvijek smo blizu Vas
 • Imamo najrašireniju mrežu vozila i djelatnika u Hrvatskoj

Securitasove usluge - garancija stvarne sigurnosti

Svaki objekt je drugačiji. Na temelju procjene naših stručnjaka i Vaših želja kreiramo najbolje sigurnosno rješenje, na način da kombiniramo vodeću sigurnosnu tehnologiju s profesionalnom tjelesnom zaštitom - uvijek u mjeri koja odgovara Vašim potrebama.

Mi imamo ono što trebate od zaštite

Securitas

Ovaj videozapis nije dostupan

Žao nam je, ali da biste mogli vidjeti ovaj sadržaj trebate dopustiti ciljane kolačiće. Kliknite ovdje za promjenu vaših postavki kolačića.

"Pametna" zaštita u stambenom bloku VMD Grupe

Zaštita stambenog bloka od 60 stanova, 200 garaža i garažnih mjesta te niza lokala u prizemlju kompleksa bio je zahtjevan zadatak za Securitas. Naš inženjerski tim uspješno je dizajnirao i izveo ovaj projekt.

Pročitajte više

Samo 3 koraka Vas dijele do potpune zaštite!

 • Ispunite obrazac u nastavku ili nam pošaljite upit putem e-maila, kako biste zatražili besplatnu procjenu rizika
 • Potvrdite ponudu koju su naši stručnjaci izradili prema potrebama Vašeg objekta
 • Slijedi instalacija opreme alarmnog sustava koji je povezan na Nadzorni centar Securitasa. Nadzorni centar čine naši visoko obučeni operateri koji imaju pregled alarmnih aktivacija 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Na Vama je da samo uživate u sigurnosti i potpunoj zaštiti Vas i Vaše imovine
Kontaktujte Securitas ČR

Ispunite obrazac i zatražite ponudu

Odaberite tip objekta:
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.