Naša povijest

Postojimo već jako dugo i veoma smo ponosni na našu povijest. Od 1934. godine kada je tvrtka Securitas osnovana pa do danas, imamo o čemu pričati.

guards by volvo old

Povijest privatne zaštite

Početkom 1900-ih, svakim danom bilo je sve više privatnih zaštitarskih tvrtki u svijetu. Primarne usluge koje su tvrtke tada nudile bile su nadgledanje opasnosti od požara, te kontrola ulaza i izlaza. U Hrvatskoj se privatno zaštitarstvo pojavilo mnogo kasnije sa sličnom situacijom, 1991. godine. Danas su već sigurnosna rješenja osmišljena vrlo detaljno uz prisustvo pametne tehnologije kako bi se zadovoljili specijalni zahtjevi kupaca. Zaštitarska industrija u svijetu je većim dijelom vođena od strane nekoliko međunarodnih tvrtki, među njima je Securitas.

Pošaljite nam upit

An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.