Skip to main content

Jedinstvena sigurnosna rješenja u avijaciji

Dok je letenje promijenilo svijet i učinilo ga mnogo pristupačnijim, sigurnost je postala prioritet zračnog prometa. Upravo to je naša uloga u avijaciji. Kombinirajući inovativnu tehnologiju s posebno obučenim osobljem, Securitas pruža jedinstvena sigurnosna rješenja za zračne luke, zrakoplovne prijevoznike, špeditere te ostale povezane subjekte.

Kao tržišni lider, Securitas avijacija pruža inteligentna sigurnosna rješenja prilagođena industriji koja se rapidno razvija. Bez obzira jeste li odgovorni za lokalnu ili međunarodnu zračnu luku, posjedujemo veliko iskustvo u zaštiti zračnog prometa i možemo isporučiti rješenje koje odgovara vašim sigurnosnim zahtjevima. Oko 28 000 Securitasovih zaposlenika u segmentu avijacije brinu o sigurnosti 230 zračnih luka u 36 zemalja svijeta.

U Hrvatskoj smo prisutni u tri zračne luke u kojima pružamo sljedeće usluge:

  • Zaštitni pregled putnika, osoblja i ručne prtljage (RTG operateri)
  • Pregled putovnica
  • Tjelesna i tehnička zaštita
  • Zaštita od požara
  • Kontrola pristupa
  • Kontrola objekta upotrebom pasa
Securitas

Ovaj videozapis nije dostupan

Žao nam je, ali da biste mogli vidjeti ovaj sadržaj trebate dopustiti ciljane kolačiće. Kliknite ovdje za promjenu vaših postavki kolačića.

Smart Lane, pametna traka za pregled ručne prtljage u Zračnoj luci Franjo Tuđman

Kada govorimo o sigurnosnim procesima u zračnoj luci svim putnicima je najvažnija stvar proći što brže i što blaže kroz zaštitni pregled. To je Securitasov zadatak koji pokušavamo ostvariti. Za to koristimo automatiziranu traku za pregled ručne prtljage tzv. Smart Lane, naše optimalno sigurnosno rješenje koje povećava razinu sigurnosti i zadovoljstvo putnika u zračnoj luci te pridonosi efikasnijem radu naših RTG operatera. Ona osigurava istovremeni pregled više putnika i centraliziranu obradu slike koja omogućuje da RTG uređaji budu povezani, dok operateri s udaljene pozicije mogu analizirati sliku. Više o Smart Laneu pogledajte u videu.

Globalni avijacijski centar znanja za dodanu vrijednost našim klijentima

 

Tim Securitasovih avijacijskih stručnjaka zadužen je za globalnu podršku u segmentu avijacije u svim zemljama svijeta. Fokusiran je na:

  • dizajn i implementaciju novih integriranih tehnoloških rješenja za zaštitu zračnog prometa
  • operativnu podršku
  • zaštitu globalnih standarda kvalitete zrakoplovstva i usklađenosti programa zrakoplovne sigurnosti
  • pružanje podrške na natječajima i start-upovima

Securitasov avijacijski centar znanja djeluje kao forum za razmjenu iskustva i najboljih praksi.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.