Skip to main content

Securitas Integrity Line

Ponosni smo na naše zaposlenike i želimo da znaju kako je njihov glas vrlo važan. Oslanjamo se na njihovu pomoć kako bi nas uvijek upozorili na postojanje potencijalne situacije koja bi mogla ugroziti naše temeljne vrijednosti, etička načela i ugled tvrtke. Zbog toga smo uspostavili sustav izvještavanja za naše zaposlenike.

Dodatni kanal za komunikaciju

Portal Securitas Integrity Line na raspolaganju je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i nije osmišljen kako bi zamijenio odgovornost menadžmenta, već kao njegova nadopuna. Potičemo sve zaposlenike da u slučaju zabrinutosti iz određenog razloga prijave nepravilnosti svom nadležnom, nekome od menadžera, predstavniku za ljudske potencijale, pravniku u tvrtki ili predstavniku za upravljanje rizicima. Organizirali smo ovaj dodatni kanal komunikacije kako bismo potaknuli zaposlenike na prijavljivanje problema.

Svi prijavljeni slučajevi nepoštivanja našeg kodeksa vrijednosti i etičkih načela redovito se istražuju i dokumentiraju.

Pošaljite nam upit

Želite saznati više? Kontaktirajte nas putem ovog obrasca i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.