Zaštitar

Securitas Integrity Line

Zadatak Securitasa je štititi domove, radna mjesta i društvo općenito, a naše djelovanje zasniva se na tri temeljne vrijednosti: povjerenje, budnost i uslužnost.

Ponosni smo na naše zaposlenike i želimo da znaju kako je njihov glas vrlo važan. Oslanjamo se na njihovu pomoć kako bi nas uvijek upozorili na postojanje potencijalne situacije koja bi mogla ugroziti naše temeljne vrijednosti, etička načela i ugled tvrtke. Zbog toga smo uspostavili sustav izvještavanja za naše zaposlenike.

Dodatni kanal za komunikaciju

Portal Securitas Integrity Line na raspolaganju je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i nije osmišljen kako bi zamijenila odgovornost menadžmenta, već kao njegova nadopuna. Potičemo sve zaposlenike da u slučaju zabrinutosti iz određenog razloga, prijave nepravilnosti svom nadležnom, nekome od menadžera, predstavniku za ljudske potencijale, pravniku u tvrtki ili predstavniku za upravljanje rizicima. Organizirali smo ovaj dodatni kanal komunikacije kako bismo potaknuli svoje zaposlenike na prijavljivanje problema.

Svi prijavljeni slučajevi nepoštivanja našeg kodeksa vrijednosti i etičkih načela redovito se istražuju i dokumentiraju. Za čitanje kodeksa vrijednosti i etičkih načela Securitasa kliknite ovdje.

Pošaljite nam upit
*
*
Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.