Securitas security guard New Delhi

Zaštitar ili čuvar-sezonski poslovi

Želite li ovog ljeta raditi na moru? U potrazi smo za kandidatima koji vole pomagati drugima. Kako bi gosti naših klijenata proveli ugodan odmor na Jadranu ne razmišljajući o pitanjima sigurnosti, tražimo sezonske radnike da sudjeluju u ostvarenju našeg cilja. 

Opis posla:

Zaštita osoba i imovine u zračnim lukama, hotelima, autokampovima i turističkim naseljima, plažama te drugim turističkim objektima. Poslovi uključuju obilaske štićenog prostora, nadzor nad kretanjem osoba i vozila, osiguranja javnih okupljanja itd. Rad se obavlja u smjenama, u trajanju od 8 do 12 sati, ovisno o objektu.

Uvjeti:

  • dopuštenje (licenca) za zaštitara ili čuvara
  • poželjno znanje jednoga stranoga jezika
  • uredan fizički izgled

Lokacija rada:

Područje Rijeke, Rovinja, Vrsara, Poreča, Umaga, Krka, Zadra, Splita, Šibenika i Dubrovnika.

Nudimo:

Radni odnos na određeno vrijeme s punim radnim vremenom. Rad može trajati do isteka turističke sezone, s mogućnošću produženja. Plaća je po odrađenom satu rada uz uplatu terenskog dodatka te uz plaćene putne troškove.

Smještaj:

Zaposlenicima je osiguran smještaj (bungalovi, personalni dom, privatna kuća...).

 

 

  • Ako smatrate da ste odgovorna, poštena, uslužna i ljubazna osoba, spremna prihvatiti dinamičan posao, idealan ste kandidat za naš tim.
  • Pridružite se našoj ljetnoj avanturi i pošaljite nam svoj životopis putem sljedećeg obrasca ili nas posjetite u vama najbližem uredu!

 

  • Prijavite se i pošaljite nam svoj životopis putem sljedećeg obrasca uz obaveznu naznaku lokacije rada (mjesto, grad) za koju se prijavljujete.

Prijavite se

Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke?
Klikom na „Pošalji“ prihvaćate obradu Vaših osobnih podataka od strane Securitasa Hrvatska.