Preselili smo u nove urede našeg sjedišta

3. lipnja 2019.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da od lipnja poslujemo u uredima novoizgrađenog poslovnog centra u zagrebačkom Otoku. Vjerujemo kako će novi poslovni prostor osigurati dodatnu efikasnost našem radu s ciljem unapređenja suradnje s Vama.

Preselili smo iz dosadašnjeg sjedišta, u zagrebačkom Rudešu, u novoizgrađeni poslovni centar na adresi Oreškovićeva 6n/2. Širenje Securitasa Hrvatska, višebrojna spajanja nekadašnjih kompanija nakon akvizicija naše korporacije te sve prateće reorganizacije dovele su do preseljenja u nove, veće prostore s boljim uvjetima za rad, prilagođenima današnjoj organizaciji i cjelokupnim procesima. Moderno i jednostavno uređenje novih prostora usklađeno je s dizajnom Securitasovih ureda u cijelom svijetu jer kada posjetite urede Securitasa u bilo kojoj državi, uvijek ćete primijetiti kako je riječ o jednoj kompaniji, jednom brandu i istoj priči.

U novim prostorima smješteni su uprava, centralni stručni odjeli Securitasa Hrvatska te sve službe regije Sjever, uključujući tehnički tim, interventnu ekipu, pratnju novca, skladište tehničke opreme te skladište uniformi. Zbog bolje dostupnosti i učinkovitosti, skladišta, interventna ekipa i pratnja novca nalaze se u prizemlju novoizgrađene zgrade, dok su svi ostali uredi smješteni na trećem katu. Novost je učionica u kojoj naši zaposlenici imaju bolje uvjete za edukacije i radionice, a na jesen otvaramo i „Experience Center“ u kojem će posjetitelji moći razgledati našu ponudu i inovacije na interaktivan i zabavan način. Gradnja Experience Centera uobičajena je praksa Securitasa u većini zemalja.

Securitas, kao lokalni i globalni lider u našoj industriji, ne treba prestati težiti najkvalitetnijim i najboljim rješenjima bez obzira na trenutnu ekonomsku situaciju. Prateći globalne trendove naše Grupe, ali i lokalne u Hrvatskoj, bili smo svjesni kako trebamo promijeniti uredske prostore našeg sjedišta. Novi, moderni uredi označavaju završetak procesa integracije naših kompanija te postavljaju temelje onome čemu težimo, a to je da budemo istinski predvodnik naše industrije u Hrvatskoj i regiji. Experience Center, koji je ujedno i prvi takav u Hrvatskoj, bit će vrhunski doživljaj i pokazatelj naših mogućnosti svim posjetiteljima, a novi koncept ureda i otvorenih prostora pravi je odraz našeg znanja i ideje da znanje želimo širiti. Također, ovim preseljenjem osigurali smo bolje radne uvjete za sve naše sadašnje te buduće kolegice i kolege. Novi uredi još su jedna prekretnica u radu naše kompanije. Vjerujemo kako će novi poslovni prostor osigurati dodatnu efikasnost našem radu s ciljem unapređenja suradnje s vama, našim partnerima i zaposlenicima. Sve vas pozivamo da nas dođete posjetiti na novu adresu, poruka je predsjednika uprave Ivana Ročića.