Stipendija Melker Schőrling 2017. dodijeljena je kolegi Danijelu Horvatu

13. veljače 2017.

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti kako je naš zaposlenik, kolega Danijel Horvat, jedan od četiri dobitnika iz cijelog svijeta za stipendiju Melker Schőrling 2017.

Stipendija se svake godine dodjeljuje četvorici zaposlenika Securitasa koji na određen način „stvaraju razliku" i omogućuju bezbrižno radno okruženje korisnicima naših usluga. Cilj dodjele ove stipendije je zaposlenicima Securitasa iz cijelog svijeta pružiti priliku za unapređenje znanja u drugoj zemlji u kojoj Securitas posluje.

Kako bi se kvalificirali, kandidati su trebali pripremiti kratko izvješće u kojem su opisali događaj kojim su spriječili štetu ili gubitak korisniku usluge.

Kolega Danijel Horvat svojom je uvjerljivom prijavom dokazao kako posjeduje veliko znanje i dugogodišnje iskustvo u industriji sigurnosti. Prije 14 godina zaposlio se u bivšem Zvonimir Securityu kao operater nadzornog centra nekadašnjeg najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj, a danas je zaposlenik Securitas avijacije. Ističe se svojom predanošću i moći zapažanja kojom je spriječio nekoliko štetnih događaja, a njegova djela donijela su mu i priznanje na razini države.

Danijel će na izabranu obuku u drugu državu Securitasa ići sredinom ove godine, kad ćemo objaviti više detalja. Ovim putem ponosno čestitamo kolegi Horvatu na postignuću i pozivamo sve zaposlenike da se prijave sljedeće godine! Vjerujemo kako je Danijelov primjer sjajan pokazatelj da je predanim radom sve dostižno.