Skip to main content

Zaštitar u tjelesnoj zaštiti

Posao zaštitara odgovoran je i ozbiljan posao, kako za samog zaštitara tako i za cijelo društvo. Vrlo je važno posjedovati osobne kvalitete poput osjećaja za odgovornost, uslužnost i poštenje kako bi se posao mogao obaviti timski i odgovorno uz poštivanje svih procedura te preuzimanje inicijative u potencijalno rizičnim situacijama.

Uvjeti:

  • Kandidat je državljanin Republike Hrvatske ili ima odobren boravak u Republici Hrvatskoj
  • SSS
  • Rješenje (Licenca) za obavljanje poslova tjelesne zaštite, izdano od nadležne policijske uprave
  • Liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova zaštitara
  • Kandidat ne smije biti kažnjavan niti se protiv njega smije voditi kazneni ili prekršajni postupak s elementima nasilja u posljednje 3 godine

 

  • Ako smatrate da ste odgovorna, poštena, uslužna i ljubazna osoba, spremna prihvatiti dinamičan posao, idealan ste kandidat za naš tim.
  • Prijavite se i pošaljite nam svoj životopis putem sljedećeg obrasca ili nas posjetite u vama najbližem uredu!

Prijavite se za posao

Zapošljavamo ljude koji se mogu uklopiti u našu organizaciju i živjeti naše vrijednosti: povjerenje, budnost i uslužnost. Bez obzira za koje radno mjesto ste zainteresirani sigurnost je u Securitasu najvažniji prioritet. Jeste li spremni za novi izazov?
An error has occurred while getting captcha image

Vaši osobni podaci se obrađuju u skladu s našom Politikom privatnosti. Ispunjavanjem obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka i prijenos istih Securitasovim pravnim osobama smještenim izvan EU/EEA u skladu s našom Politikom privatnosti. Kliknite ovdje za čitanje naše Politike privatnosti.

Nažalost, ne podržavamo ovaj web preglednik. Pokušajte koristiti novije preglednike poput Chromea, Safarija, Firefoxa ili Edgea.